Event

Vi skreddersyr opplevelser som engasjerer og inspirerer. Vårt mål er å bringe din visjon til live gjennom kreative og innovative eventløsninger.

Hos Ett Hakk Opp, skaper vi minnerike øyeblikk.

Vi tilbyr fullspekkede eventløsninger for enhver anledning, enten det er bedriftsarrangementer, konserter, eller private fester. Vår dedikasjon for detaljer og kvalitet sikrer at ditt neste event blir en suksesshistorie.

Kick Off

Kick off-arrangementer er den perfekte måten å starte et nytt prosjekt eller en ny sesong på en inspirerende måte. Vi tilpasser hvert arrangement for å matche din visjon og målsettinger.

Firma Eventer

Våre firmaarrangementer er skreddersydd for å styrke samholdet blant dine ansatte og kunder. VI sørge for at din bedriftsidentitet og mål kommer til uttrykk.

z

Konserter

Nyt magien i live musikk og underholdning med våre konsertopplevelser. Vi tilbyr et bredt utvalg av artister og musikksjangre som vil sørge for at publikum får en uforglemmelig opplevelse.

Julebord

Julebord er en tid for glede og samvær. La oss hjelpe deg med å organisere den perfekte julefeiringen for din bedrift eller gruppe. Vi tar oss av alt, fra deilige menyer til festlig underholdning.

Private Arrangementer

Vår allsidighet stopper ikke der. Vi er også eksperter på å arrangere private hendelser som bursdagsfeiringer, bryllup og jubileer. Vi skaper spesielle øyeblikk som du og gjestene dine vil verdsette.

Skreddersydde Eventer

Trenger du noe utenom det vanlige? Vårt team elsker å tenke utenfor boksen og kan skape skreddersydde arrangementer som matcher dine unike ideer og visjoner. La oss sammen gjøre drømmene dine til virkelighet.

Enten du planlegger et stort firmaevent eller en intim samling, er Ett Hakk Opp din partner for å realisere visjonen din.

Et glimt fra våre eventer

Opplev øyeblikkene som definerer suksessfulle arrangementer med Ett Hakk Opp. Se vår siste samling av uforglemmelige begivenheter som vi har brakt til live. Fra firmafester til storslagne festivaler, vi fokuserer på hver detalj for å skape enestående opplevelser som vil bli husket for alltid.

Vi vil gjerne høre fra deg

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt? Benytt kontaktskjemaet eller bruk kontaktinformasjonen under. Vi gleder oss til å høre fra deg!
Rolvsøyveien 201, 1617 Fr. Stad
+47 410 61 314
post@etthakkopp.no

Ta kontakt