REMO – Norge  –  Pop festmusikk

REMO, en eksepsjonell artist, låtskriver, produsent og tidligere deltager i Melodi Grand Prix (Crash!). REMO er uten tvil en fremtredende skikkelse blant den nye bølgen av popartister, og hans musikk er en feiring av norsk kreativitet og feststemning.

REMO bringer en unik stemme til festmusikksjangeren, og hans tekster synges med lidenskap på norsk. Dette gir hans musikk en autentisk og gripende karakter, og gjør ham til en ekte representant for den norske popscenen.

Med flere utgivelser som har erobret toppen av Spotify’s lister i både Norge og Sverige, har REMO allerede rundet imponerende 10+ millioner strømninger. Han har ikke bare nådd et stort publikum, men har også etablert seg som et navn som blir stadig mer populært.

REMO er en fast inventar i landets største og mest populære spillelister. Fra “New Music Friday” til “Sommerhits”, hans sanger pryder listene og gir lytterne en uforglemmelig opplevelse. “Livet på bøgda!”, “Ny norsk pop”, “Voors”, “Fest på lokalet” og “Made in Norway” er bare noen av spillelistene hvor REMO’s låter skaper stemning.

REMO kan sammenlignes med andre kjente artister innen sjangeren som Staysman, Hagle, Halva Priset, Ringnes Ronny og Freddy Kalas. Hans musikk deler den samme energien og festlige atmosfæren som har gjort disse artistene så populære.

Vil du booke Remo

Har du spørsmål eller ønsker å booke. Benytt kontaktskjemaet eller bruk kontaktinformasjonen under. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Rolvsøyveien 201, 1617 Fr. Stad
+47 410 61 314

booking@etthakkopp.no

Ta kontakt