Viking Queen – Norge  – Metall Rock

 Viking Queen er et norske Heavy-Hard Rock band med en lidenskap for den klassiske metallrocken. Grunnlagt i 2016, ble Viking Queen raskt anerkjent for sitt unike musikalske uttrykk og har siden etablert seg som en sentral aktør innenfor sjangeren.

Viking Queen startet sin musikalske reise med deltakelse i den tredje sesongen av “Norske Rednecks” i 2017, og deres bidrag ble en umiddelbar suksess. Bandet har en platekontrakt under det norske plateselskapet “Sentralforlaget” og har gitt ut to kritikerroste album. Etter å ha spilt en del  i Norge og sverige, brukte bandet pandemitiden konstruktivt og produserte det kraftfulle albumet “Hail to The King,” som ble lansert i 2023.

Viking Queens musikk har nådd langt utenfor Norges grenser, og begge albumene deres har fått ros på verdensomspennende radiostasjoner. Bandet har oppnådd imponerende posisjoner på spesialiserte rockelister i land som Japan, New Zealand, Australia og USA.

 Viking Queen ser nå frem til å bringe sin energiske liveopptreden til et Norsk, men også globalt publikum. I november 2023 deltok de med stor suksess i IIMF i India, og i 2024 er de klare for en omfattende turné i India, New Zealand og Australia. Vi inviterer arrangører til å være en del av dette musikalske eventyret.

Vil du booke Viking Queen

Har du spørsmål eller ønsker du å booke? Benytt kontaktskjemaet eller bruk kontaktinformasjonen under. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Rolvsøyveien 201, 1617 Fr. Stad
+47 410 61 314

booking@etthakkopp.no

Ta kontakt